Vragen? Neem contact met ons op

0222 327 800
Bel mij terug Stuur een e-mail
  3 Zoekresultaten in "Accommodaties Hoeve Landleven"

  Accommodatie op Texel: Vakantiepark Landleven

  Zoekt u naar een accommodatie op Texel om heerlijk te ontspannen? Op vakantiepark Landleven Texel vindt u, omgeven door een rustgevend natuurlandschap. Zoals luxe accommodaties van 170m2 die van alle gemakken zijn voorzien. Zo hebben ze 3 slaapkamers met TV, 2 luxe uitgeruste badkamers en een woonkeuken. Ook is er op vakantiepark Landleven een unieke luxe accommodatie, namelijk een 8 persoons landhuis met veel ruimte, een prachtige serre en uitzicht over de heide. Ook heeft deze accommodatie op Texel een grote tuin op het zuiden, 4 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime, volledig ingerichte woonkeuken. Ook zijn er 4 4/5 persoons accommodaties met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Elke luxe accommodatie op Texel heeft eigen WIFI en een terras.

  € 440 € 403,50
  05-12-2019
  Week
  4/5 Persoons comfortabel vakantiehuis op Texel Landleven

  De Koog > Mienterglop

   

  Comfortabel vakantiehuis aan de rand van de heide, omgeven door weilanden.

  Info
  € 890 € 812
  05-12-2019
  Week
  6 Persoons luxe 170m2 villa met sauna op Texel Landleven

  De Koog > Mienterglop

   

  Deze 4 nieuwe luxe 6 persoons villa's van 170m2 met serre.

  Info
  € 720 € 659
  06-12-2019
  Week
  8 Persoons ruim landhuis op Texel Landleven

  De Koog > Mienterglop

   

  Vrijstaand huis met veel ruimte en een heerlijke serre met uitzicht op de heide.

  Info
  Alle resultaten

  Ontspannen in een accommodatie op Texel

  Heerlijk ontspannen is wat centraal staat in deze luxe accommodatie op Texel. Verder is deze accommodatie op vakantiepark Landleven voorzien van alle woongemakken en wellness. Wat te deken van een 2 persoons stoomcabine, Finse sauna, whirlpool en een sunshower om geheel tot rust te komen na een ontdekkingstocht over het prachtige eiland Texel.

   

  Ligging en omgeving van onze accommodaties op Texel

  Vakantiepark Landleven bevind zicht in een rustgevend natuurlandschap, omgeven door weilanden met paarden en direct aan de heide even buiten De Koog. Vanaf uw accommodatie op Texel kunt u door het bos in 10 minuten naar het dorp, de Koog, wandelen. In De Koog vindt u alles wat u nodig heeft, leuke winkeltjes, gezellige restaurantjes, supermarkten, de bakker en de slager. Vakantiepark Landleven ligt centraal op het eiland, dichtbij Zwemparadijs Calluna, tennisbanen, maneges en natuurgebieden. Een prachtige plek om te genieten van de rust en de ruimte op Texel.

   

  Zoekt u de ideale accommodatie op Texel? Neem gerust contact op!

  Geïnteresseerd in een accommodatie op Texel? Bekijk dan nu ons aanbod of neem contact op met Villa Verhuur Texel door te bellen naar 0222 327 800 of vul het online contactformulier in! Het adres van onze accommodatie van vakantiepark Landleven is Mienterglop 73-89.